Новият футболен шампион на Италия Наполи ще започне защитата на

...
Новият футболен шампион на Италия Наполи ще започне защитата на
Коментари Харесай

Наполи започва защитата на титлата в Серия А като гост на новака Фрозиноне

Новият футболен първенец на Италия Наполи ще стартира отбраната на купата си с посещение на новака в елита Фрозиноне, отреди тегления през днешния ден чоп за новия сезон в Серия " А ".

Така, на процедура в откриващия кръг на новата акция, която започва в уикенда на 19 август, един против различен ще се изправят настоящите първенци от първото и второ равнище на футбола в Италия.

Припомняме ви, че през идващия сезон " партенопеите " ще бъдат водени от французина Руди Гарсия, който размени на поста Лучано Спалети, който изведе клуба от " Естадио Диего Армандо Марадона " до първи успех в Серия " А " след повече от 30-годишна пауза.

Подгласникът на Наполи от предходната акция Лацио ще изиграе първия си дуел от новия сезон също надалеч от вкъщи против Лече.

Финалистът в Шампионската лига Интер започва с домакинство на Валентин Антов и Монца, до момента в който градския противник Милан ще гостува на Болоня.

Тимът на Ювентус, който през предишния сезон остана на 7-о място след редица санкции, ще стартира новата акция с аудиенция на Удинезе, а обичайният участник в Европа през последните няколко години Аталанта ще играе като посетител на Сасуоло.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР