Новият филм за Борат Сагдиев се оказа особено вълнуващ не

...
Новият филм за Борат Сагдиев се оказа особено вълнуващ не
Коментари Харесай

Как Казахстан използва славата на Борат

Новият филм за Борат Сагдиев се оказа изключително трогателен освен за българите, които чакат с неспокойствие да видят българската актриса Мария Бакалова в него, само че и за Казахстан. За разлика от първия филм, който беше неразрешен там, този пък азиатската страна е решила да се възползва от шума към Borat: Subsequent Moviefilm.
 Снимка 503768

Министерството на туризма на Казахстан е решило да употребява известната фраза на героя на Саша Барън Коен - " Very Nice ", за рекламен видеоклип.

В него се виждат туристи от разнообразни страни, които се снимат на фона на локалната природа, пробват ферментирало мляко, възхищават се на архитектурата и възкликват " Very Nice ".
 Снимка 503769

" Природата на Казахстан е доста хубава. Храната е доста хубава. Хората, макар шегите на Борат, са едни от най-милите в света. Искаме всички да дойдат и да видят от първа ръка Казахстан, " споделя Каират Садвакасов от туристическото министерство.

Идеята за видеото е на американеца Денис Кийн, който идва в страната на разменни начала като гимназист. По-късно учи казахстански в Станфордския университет и от няколко години живее в Алмати, където е екскурзовод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР