Новият филм, в който диджей Дамян прави своя актьорски дебют,

...
Новият филм, в който диджей Дамян прави своя актьорски дебют,
Коментари Харесай

DJ Дамян дебютира в киното в ролята на мафиот 


Новият филм, в който диджей Дамян прави своя актьорски дебют, детронира от първото място в боксофиса лентата на Мариан Вълев – „ Чалга “ по време на премиерния си уикенд. От няколко седмици насам филмът на Куката, сниман само на смарт телефон, бе най-гледаният в кината, само че след появяването на огромния екран на „ Murda Boyz: Махленска класа “ – първото актьорско преобразяване на диджей Дамян, това към този момент се промени.

Лентата с поп фолк изпълнителя е история за другарството на членове на рап групата – Боби, Георги и Марсо. Последният, чийто същинско име е Марсел Величко, бе претендент за народен представител на изборите през 2021 година

Само за предишния уикенд лентата с музиканта завоюва 70 000 лв.. Така филмът изпреварва доста „ Чалга “ на Вълев и 5-ия филм от поредицата за „ Джон Уик “, написа „ България Днес “.

Диджей Дамян играе една от основните функции в едноименния филм за скандалните рапъри Murda Boyz. Култовият музикант се превъплъщава ловко в ролята на мафиота Кокала. За екранния персонаж на Дамян се приказва, че е забъркан в гибелта на бащата на един от служителите на реда във кино лентата, написа Телеграф.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР