Новият филм на Никола Пелц Бекъм беше критикуван от критиците,

...
Новият филм на Никола Пелц Бекъм беше критикуван от критиците,
Коментари Харесай

Дебютният филм на милиардерската наследница на съпругата на Бруклин Бекъм Никола беше заклеймен като порно с бедност

Новият филм на Никола Пелц Бекъм беше подложен на критика от критиците, които дефинираха режисьорския й дебют Лола като " порно с беднотия ".

29-годишната Никола, която се омъжи за Бруклин Бекъм на обилна женитба за 3 милиона $ през 2022 година, написа и режисира кино лентата, в който тя играе и основната героиня. Но е наименуван „ ням “ от филмовите критици, които споделят, че филмът е цялостен с „ мързеливи “ стандарти и е употреба на битките на работническата класа.

В Лола, която по времето на писането има рейтинг 3,9 в IMDB, милиардерската наследница Пелц Бекъм играе титулярния воин - млада жена, която се пробва да спести задоволително пари, с цел да измъкне странния си дребен брат от токсичния фамилен дом, където той е унизен от техните богобоязливи хора, майка алкохоличка.

Но осъзнавайки, че работата й в аптека не печели задоволително, с цел да го направи, основната героиня Лола се обръща към събличането. В продължение на тематиката за изтощените клишета, тя стартира да взема опиати, преди да ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР