Новият Ерген Александър Младенов тепърва ще приковава погледите в предстоящия

...
Новият Ерген Александър Младенов тепърва ще приковава погледите в предстоящия
Коментари Харесай

Новият Ерген харесвал и по-зрели жени

Новият " Ерген " Александър Младенов занапред ще приковава погледите в идния трети сезон на сантименталния риалити формат в ефира на bTV. Ще провокира е всевъзможни мнения, които към този момент са факт.

И няма и по какъв начин да бъде другояче, при изискване че приказваме за млад, богат и много сполучлив мъж, по който не една или две девойки прикрито въздишат в живота. Голяма част от тях, несъмнено, златотърсачки.

Въпреки че е под 30 години, Алек, както самичък признава, че обича да го назовават, споделя, че няма проблем за сърцето му да се борят и по-зрели дами, написа " Уикенд ".

Младенов, както излиза наяве още, е измежду съумелите млади бизнесмени в България. Развива собствен бизнес освен у нас, само че и в Европа, а съгласно информациите положението му възлиза на 20 милиона лв..

Амбициран да трансформира компанията си в международна марка, той не се опасява да взима решения и има вяра, че с цел да успееш, би трябвало да рискуваш.

Алек има вродени лидерски качества, знае какво желае, обича бързите скорости и мощните чувства, само че е изправен пред следващото мощно предизвикателство в живота си – да откри своята дама, с която да показа триумфите си и да сътвори семейство.

Новият " Ерген " на България има доста и разнообразни ползи и занимания, обича доста да пътува в и отвън страната ни, само че в графика му постоянно има място за огромното му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му, написа още изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР