Новият Ерген – музикантът Евгени Генчев, който се отличава по

...
Новият Ерген – музикантът Евгени Генчев, който се отличава по
Коментари Харесай

Невиждан наплив от интелектуалки за новия Ерген

Новият " Ерген " – музикантът Евгени Генчев, който се отличава по голям брой качества и белези от Виктор Стоянов, се оказа мощен магнит с изключение на за добре познатия ни от първия сезон на предаването типаж девойки, по този начин и за различен модел кандидатки за присъединяване.

Пианистът предизвика интереса на интелектуалките към шоуто, означават медиите. Още в мига, в който името му бе оповестено от продукцията, тя била залята от проливен дъжд заявки за присъединяване от писателки, артистки и студентки в филантропични специалности като философия, лингвистика и логика на психиката. Всяка една от горепосочените представителки на съответната колегия изявила предпочитание да свърже ориста си с тази на чаровния пианист.



За разлика от предходната година, когато форматът се пукаше по шефовете от плеймейтки и търсачки на бърза популярност, тази година за най-романтичното риалити шоу са кандидатствали доста дами с потвърден разсъдък и лирични души. Това, несъмнено, не значи, че измежду момите, жадуващи да влязат в предаването, липсват и от другия ни към този момент добре прочут вид, само че несъмнено в този момент превъзходство взимат интелектуалките. Факт, който изрично ни подсказва, че във втория сезон силиконовите изкусителки ще правят отстъпка място по бройка на дамите с надалеч по-широк и величествен светоглед за живота и света. 



Пък и, както се твърди в медийното пространство към този момент, самият основен воин в идния сезон – Евгени Генчев, не храни необикновен блян към девойки, чиято огромна фантазия се лимитира само до това да уголемят устните си или да протягат тяло пред обектива на някое мъжко списание. Като актьор и пианист с три дипломи от влиятелни европейски университети, той желал да свърже живота си с дама от класа, която да има сходни на неговите персонални интелектуални и артистични качества.
 
Пред меркантилните дами, които жадуват за безценен часовник или автомобил, 33-годишният пианист предпочитал дами с надалеч по-смислени и стойностни потребности.

В момента младият артистичен мъж, който е по-популярен в чужбина, в сравнение с в България, живее в Будапеща. Изявите му на нашата сцена са най-вече в родния му град Пловдив. Медийните прогнози са, че след изявата му във втория сезон на риалитито, славата му у нас ще избуи, а броят на уговорките му – ще прерасне до галактически размери. 



 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР