Новият директор на математическата гимназия Милена Андонова поздрави учениците от

...
Новият директор на математическата гимназия Милена Андонова поздрави учениците от
Коментари Харесай

Елитната ППМГ „Акад. Никола Обрешков” посрещна новата учебна 2022-2023 г. в Бургас

Новият шеф на математическата гимназия Милена Андонова поздрави учениците от 5-и до 12-и клас

Над 1000 възпитаници от 5-и до 12-и клас посрещнаха новата образователна 2022-2023 година в двора на елитната бургаска гимназия с богата история – ППМГ „ Акад. Никола Обрешков ”.

Гости на тържествената гала бяха началникът на РУО-Бургас Петя Петрова и ръководителят на Обществения съвет на гимназията Иван Ненков, а видни фигури от Бургас, измежду които кметът Димитър Николов и регионалният шеф проф. Мария Нейкова, изпратиха приветствени послания.

Новият шеф на ППМГ „ Акад. Никола Обрешков ” -  Милена Андонова, която неотдавна бе определена след извоюван конкурс, поздрави сърдечно учениците и им пожела сполучлива образователна година. Това ще е първата такава от две години, която няма да стартира под знака на пандемията, което е добра вест както за учениците, по този начин и за техните родители, тъй като този път е доста евентуално да няма онлайн образование.
 Новият шеф на ППМГ " Акад. Никола Обрешков " даде поръчка да продължи триумфите на професионалната гимназия
Ръководството на учебното заведение бе съставило официална стратегия за посрещането на образователната година – такава, каквато приляга на гимназия от този сан. Припомняме, че точно зрелостниците от ППМГ „ Акад. Никола Обрешков ” демонстрираха най-вече знания на матурата по БЕЛ м.г. и донесоха на Бургас най-високия триумф.
 Милена Андонова и ръководителят на Обществения съвет на ППМГ " Акад. Никола Обрешков " - Иван Ненков
Прагът на гимназията за пръв път прекрачиха и новоприетите петкокласници, които се впускат с летящ старт в този момент в областта на математиката, логическото мислене и осведомителните технологии.
 На тържественото разкриване на образователната година в Математическата гимназия посетител бе и началникът на РУО-Бургас Петя Петрова (с аленото сако)
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР