Новият девети сезон на „Гласът на България“, който ще се

...
Новият девети сезон на „Гласът на България“, който ще се
Коментари Харесай

Сърцето на Галена ще се пръсне

Новият девети сезон на „ Гласът на България “, който ще се излъчи през септември по bTV, сигурно ще докара до доста изненади за поп-фолк певицата Галена, която изведе Петя Панева до финала през последния сезон.

Още занапред фолк дивата се е заканила да не пуска кокала и още веднъж да изведе човек от тима си на финала. А този сезон за нея ще е много прочувствен, защото зад кулисите все по-често участват нейната половинка Галин и двете им деца Стефан и Александър.

Малкият наследник на Галена е огромен почитател на музикалното шоу и изискал от майка си да седне за малко на нейния стол и да изпита какво е възприятието. Освен че синът й ще седне на треньорския стол и ще станем очевидци и на невероятна национална певица, която даже съумяла да разплаче мъжа на фолк дивата. Както знаем, той е огромен обожател на националната музика и е чувал доста певици.

Източници на „ БЛИЦ “ споделят и за друга огромна изненада, с която изпълнителката на „ Сто живота “ напряко ще се окаже в потрес. На кастингите тя ще би трябвало да прави оценка не какъв да е, а първата си учителка по музика и неин идол.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР