Новият Defender OCTA ще бъде най-здравият, способен и луксозен Defender

...
Новият Defender OCTA ще бъде най-здравият, способен и луксозен Defender
Коментари Харесай

DEFENDER OCTA: НОВИЯТ ГЕРОЙ

Новият Defender OCTA ще бъде най-здравият, кадърен и първокласен Defender

• Defender ще показа новият воин за всички терени през 2024 година
• Новият Defender OCTA ще бъде най-мощният Defender до момента с изключителна продуктивност при всевъзможни условия
• Нова присъща графика, въодушевена от формата на елмаз, ще украсява всички бъдещи водещи модели на Defender

През 2024 година Defender ще показа нов високопроизводителен воин за всевъзможни терени - новият Defender OCTA. Флагманският модел ще бъде най-здравият, най-мощният и първокласен модел в гамата, обрисувайки упоритостите на марката.

Марк Камерън, ръководещ шеф в Defender, споделя: „ Defender е синоним на дарба на всевъзможни терени с отличителна линия още от Серия 1 през 1948 година Новият Defender OCTA ще изведе модела на друго равнище, с завладяващ контур, новаторска технология и несравнимо внимание към детайла. Това ще разреши на нашите клиенти да преживеят епични завършения в модернизиран разкош. “

Defender OCTA ще разполага с V8 Twin Turbo мек хибриден бензинов мотор и водещо в класа 6D Dynamics въздушно окачване, позволяващо рискова продуктивност на всевъзможни терени. За първи път в Defender, 6D Dynamics ще даде на Defender OCTA непостижим набор от благоприятни условия, комфорт и успокоение, без значение дали сте на пътя или отвън него.

Хидравличната взаимосвързана технология 6D Dynamics включва новаторска система за надзор на наклона, която ще разреши на Defender OCTA да поддържа съвсем равна позиция по време на ускоряване, прекъсване и завиване на пътя, като в същото време максимизира самостоятелното придвижване на гумите и артикулацията даже в най-предизвикателните терени.

Отразявайки първокласните характерности на автомобила, формата на октаедър (или диамант) въодушевява новото име OCTA – диамантът е най-твърдото естествено срещащо се вещество на Земята, известно със своята необичайност.

Нова диамантена графика символизира флагманския модел Defender. Той участва в редица вътрешни и външни съставни елементи. Титанът също е определен поради своята издръжливост и резистентност на детайлите в естественото си положение.

Марк Камерън още прибавя: „ Името и присъщата графика на Defender OCTA са отличителни за силата, издръжливостта и привлекателността на автомобила – въодушевени от сходните на елмаз здрави първокласни характерности на Defender. Новата графика ще разпознава за първи път всички водещи модели на Defender в бъдеще. “

Преди цялостното му откриване по-късно тази година, бъдещите клиенти ще бъдат поканени на извънредно събитие като част от новата световна серия Defender Elements. Клиентите, които желаят да бъдат първите горди собствници на Defender OCTA, могат да се свържат с дилърствата на Мото-Пфое в страната още в този момент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР