Новият британски премиер Борис Джонсън планира най-голямата рекламна кампания от

...
Новият британски премиер Борис Джонсън планира най-голямата рекламна кампания от
Коментари Харесай

Борис Джонсън готви рекламна светкавична война за 100 млн. паунда да агитира за Брекзит без сделка

Новият английски министър председател Борис Джонсън възнамерява най-голямата рекламна акция от Втората международна война насам, с цел да приготви Англия за Брекзит без договорка. " Рекламната светкавична война " ще е на рекордна стойност 100 милиона паунда, които ще бъдат изхарчени за билобордове, реклама по радиото и малкия екран през идващите три месеца, заяви английският в. " Телеграф ".

В неделя министър председателят е наредил на министрите да работят стремително по подготовката на Брекзит без договорка. Предвидени са всекидневни брифинги за напредъка в подготовката, които ще се организират в държавната зала Cobra briefing room – място, което нормално се употребява за координирани реакции при изключителни обстановки.

Към момента държавното управление работи по хипотезата, че страната ще напусне Европейския съюз без съглашение.

Тази вероятност среща остра опозиция измежду немалка част от английското общество, опозицията, даже и измежду членовете на ръководещата Консервативна партия.

Ето за какво по време на рекламната акция ще бъдат разпратени осведомителни брошури на 27 милиона семейства, настрана от това британците ще бъдат облъчвани с мощна реклама по малките екрани и радиостанциите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР