Новият български филм Вездесъщият тръгва днес по екраните в цялата

...
Новият български филм Вездесъщият тръгва днес по екраните в цялата
Коментари Харесай

Вездесъщият превзема киносалоните

Новият български филм " Вездесъщият " потегля през днешния ден по екраните в цялата страна.
Кинопремиерата на кино лентата идва броени дни след триумфа му на 35-ия фестивал " Златна роза ", където събра общо 5 награди - за пълнометражен филм, за мъжка (Велислав Павлов) и женска роля (Теодора Духовникова), както и премия на рецензията и на публиката. За първи път последните две съответстват, което демонстрира, че филмът се прави оценка високо и по фестивалните, и по зрителските критерии.
" Вездесъщият " е основан по истинска концепция на режисьора Илиян Джевелеков. Историята е основана на настоящата в наши дни тематика за новите технологии и наблюдението. Сюжетът наблюдава живота на мъж, който последователно се увлича да следи хората към себе си със скрити камери. Всичко стартира като почтено занимание, само че незабелязано героят влиза в ролята на всемогъщ регулатор на непознати ориси.

Актьорският състав е комбиниране сред одобрени звезди и артисти, които досега се изявяват най-вече в театъра. Ролята на Емил е поверена на Велислав Павлов, за който това е първа основна роля в киното. Жените към него са Теодора Духовникова, младата актриса Весела Бабинова и Анастасия Лютова. Основни функции във кино лентата имат още Михаил Мутафов, Тони Минасян, Ирмена Чичикова, Борис Луканов, Мария Славчева, Георги Стайков, а зад камерата застава същият екип, основал " LOVE.NET ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР