Новият български детски филм “СМАРТФОНЪТ-БЕГЛЕЦ” на режисьора Максим Генчев събра

...
Новият български детски филм “СМАРТФОНЪТ-БЕГЛЕЦ” на режисьора Максим Генчев събра
Коментари Харесай

Стартира европейското турне на Смартфонът Беглец

Новият български детски филм “СМАРТФОНЪТ-БЕГЛЕЦ” на режисьора Максим Генчев събра дребните си фенове и техните родители на първата предпремиерна прожекция отвън България. Българският културен институт в Лондон бе хазаин на първата прожекция от европейското турне - дни, откакто лентата се показа сполучливо на интернационалния детски фестивал КиКиФе в Германия.

Час и половина феновете съпреживяваха вълненията и приключенията на тримата герои - Фил (Симеон Филипов), Марко (Матей Генчев) и Анжи (Василена Стоянова), а след прожекцията оживено дискутираха претърпяното с екипа и с актьорите. Малките фенове мъчно се разделиха с обичаните си герои, направиха си доста фотоси за спомен, взеха подписи от тях и демонстрираха предпочитание за нови срещи. Най-често задаваният въпрос от страна на децата беше “Оздравя ли Виктор?”.

Това, обаче, феновете ще могат да научат от продължението на кино лентата – „ СМАРТФОНЪТ БЕГЛЕЦ “ 2. Премиерата на първата част ще бъде на 7 септември в кино „ Люмиер “ в София. Тогава децата ще имат опция да заведат своите родители на вълшебното премеждие с машината на времето - високотехнологичен смарт телефон. Екипът на лентата благодари за сърдечния банкет на публиката и на госпожа Светла Дионисиева - шеф на Българския културен институт в Лондон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР