Новите , ще важат до 30 ноември. Това става ясно

...
Новите , ще важат до 30 ноември. Това става ясно
Коментари Харесай

Важни подробности за жестоката К-19 ЗАПОВЕД на Фандъкова

Новите, ще важат до 30 ноември. Това излиза наяве от, която би трябвало да послужи за основа за заповедта и на градоначалника.

Така от през днешния ден стартира да важи ограничаването за малолетните лица, които ще могат да посещават молове единствено с компаньон. За подобен съгласно заповедта се смята - родител, аставник, лице полагащо грижи за детето, както и пълнолетно дееспособно лице.

Това на процедура значи, че децата или младежите ще могат да посещават мола с по-голям брат, сестра, родственик - баба или дядо, а по-малките - с бавачката да вземем за пример.

От неделя пък стартира да важат така наречен "зелени кулоар " за възрастните над 65 години в питателните магазини. Часовият диапазон, в който се предлага на възрастните да посещават магазините, е от 8.00 до 10.00 часа.

"Заповедта да се заяви на кмета на Столична община и на министъра на вътрешните работи, които да уведомят заинтригуваните лица и да основат организация за реализиране на надзор по осъществяването на разпоредените ограничения, както и на Министески съвет за издание в портала ", написа още в заповедта.

Какво тъкмо написа в нея, четете.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
by on Scribd

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР