Новите санкции, наложени от ООН на Северна Корея тази седмица,

...
Новите санкции, наложени от ООН на Северна Корея тази седмица,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Санкциите срещу КНДР са нищо в сравнение с това, което ще ѝ се случи

Новите наказания, наложени от Организация на обединените нации на Северна Корея тази седмица, са единствено напълно дребна стъпка и „ са нищо спрямо това, което следва да се случи ”, съобщи американският президент Доналд Тръмп.

КНДР пък се зарече да форсира създаването на неразрешените ѝ военни стратегии в отговор на „ зловредните” наказания, които ѝ наложи Съветът за сигурност, съобщи Франс прес.

„ Приемането на новата противозаконна и зловредна резолюция за глобите, изфабрикувана от Съединени американски щати, разреши на КНДР да се увери, че определеният от нея път е верният . КНДР ще се постарае да се снабди с още по-голяма мощ, с цел да пази своя суверенитет и правото си на съществуване”, се споделя в декларация на севернокорейското външно министерство, оповестена от организация КЦТА и представена от Агенция Франс Прес.

Същевременно Южна Корея удостовери, че е засякла следи от радиоактивен изотоп на ксенона след последното севернокорейско нуклеарно тестване.

По думите на шефа на Комисията за нуклеарна сигурност е мъчно обаче да се откри какъв брой мощен е бил нуклеарният тест на Пхенян, нито дали в действителност е била тествана атомна бомба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР