Новите попълнения на Левски се възползват по най-добрия начин от

...
Новите попълнения на Левски се възползват по най-добрия начин от
Коментари Харесай

Новите в Левски дойдоха едва през зимата, а вече се отдадоха на почивка

Новите попълнения на Левски се възползват по най-хубавия метод от ваканцията си. Трима от чужденците, които дойдоха на “Герена” през зимата, не стопират да се хвалят от няколко дни в обществените мрежи с дестинациите, на които прекарват свободните си дни.



Най-тузарска отмора си уреди Ривалдиньо, който от средата на седмицата е в Дубай. Бразилският нападател обиколи много от забележителностите в пустинята в близост, а не подмина и да се качи на върха на най-високата постройка в света Бурж Ал Араб дружно с жена си и невръстния си наследник.



Друг от новите играчи, които не съумяват да си извоюват титулярно място при Делио Роси – Афонсо Фигейредо, е с половинката си в Истанбул. Португалският бранител още в първия си ден в Перлата на Босфора посети една от най-големите забележителности в града – Синята джамия, a по-късно се отдаде на тур из локалните заведения за хранене. Фигейредо наподобява е и огромен почитател на сушито, тъй като даже в Турция го избира пред локалните ястия.



Новата звезда на Левски Паулиньо очевидно си пада по по-романтичните дестинации и е със брачната половинка си в италианската столица Рим. Двамата посетиха най-известните забележителности във Вечния град, започвайки с Колизеума.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР