Новите поколения смартфони са с все по-добри параметри от предходните,

...
Новите поколения смартфони са с все по-добри параметри от предходните,
Коментари Харесай

Камерата на Samsung Galaxy S11 ще бъде с неизползван досега в смартфон 64-мегапикселов сензор

Новите генерации смарт телефони са с все по-добри параметри от предходните, като това важи изключително за камерите. Samsung Galaxy S11 обаче ще бъде с камера, която до момента не е употребена в мобилно устройство. С 64-мекапикселов датчик тя ще бъде най-забележимото усъвършенстване в новите модели на южнокорейския производител.

Позовавайки се на свои източници Techradar написа, че Samsung Galaxy Note 10 ще бъде последният телефон на марката с камерата, употребена до момента от производителя. За камерите на всички модели на Samsung след Galaxy S7 се употребява 12-мегапикселов датчик. Оттогава до този миг не са липсвали усъвършенствания по отношение на снимането на изображения, само че те са били релативно дребни.

64MP технология разполага с най-високата резолюция, а това ще докара до много по-високо качество на фотосите поради, че актуалните камери са снабдени с 48-мегапикселов датчик.

Все още обаче не е несъмнено дали 64-мегапикселовият датчик ще се употребява за първи път в Galaxy S11, само че идващите телефони на марката ще са оборудвани с него.

Производителите на смарт телефони Realme и Xiaomi са показвали фотоси, направени с 64-мегапикселова камера, по тази причина няма изясненост коя компания първа ще употребява технологията в свое мобилно устройство.
 Първата 64-мегапикселови камери за смарт телефон идват
Първата 64-мегапикселови камери за смарт телефон идват

Samsung показа два нови модела в тази посока, които ще влязат в произвеждане тази година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР