Новите оръжия на Русия, за които руският президент Владимир Путин

...
Новите оръжия на Русия, за които руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Новите оръжия на Русия пробиват ПРО-то на САЩ, обяви Шойгу

Новите оръжия на Русия, за които съветският президент Владимир Путин описа в обръщението си пред горната камара на съветския парламент по-рано през днешния ден, " пробиват " противоракетната защита (ПРО) на Съединени американски щати. Това акцентира съветският боен министър Сергей Шойгу, представен от съветските медии.

По думите му, в Русия е било създавано най-модерното и модерно оръжие в продължение на доста години, а от време на време и в продължение на десетилетия.

" Оръжие, което е в положение да преодолее съществуващите и бъдещите системи за противоракетна защита. Фактът, че през днешния ден се основава в Полша и Румъния, основава се в Аляска, и се чака да се сътвори в Южна Корея и Япония, този " чадър " на противоракетна защита, той се оказва, че е " продънен ". И не знам за какво им е този " чадър ", в който са вложени толкоз доста пари ", разяснява Шойгу.

" Всичко това ще подсигурява обезпечаването на сигурността и отбраната на суверенитета на страната за десетилетия напред. Но най-важното е, че това ще предотврати страната ни да бъде въвлечена в нова оръжейна конкуренция, която страните от НАТО непрекъснато ни постановат ", добави съветския боен министър.

Шойгу изрази мнение, че " това е едно от най-важните послания (на Путин) за всички години, във всеки случай за въоръжените сили, Министерството на защитата и сигурността на страната ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР