Новите метеорологични карти от Метеорологичната служба показват огромна стена от

...
Новите метеорологични карти от Метеорологичната служба показват огромна стена от
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Ужасяващата карта на Метеорологичната служба показва огромна стена от дъжд, която се насочва право към Великобритания днес

Новите метеорологични карти от Метеорологичната работа демонстрират голяма стена от дъжд, насочваща се към Англия единствено за няколко часа.

Големият фронт на влажно време се чака да опустоши Обединеното кралство през днешния ден, носейки дъжд в множеството елементи на нацията до края на деня.

Северна Ирландия и Шотландия ще стартират с дъжд във вторник заран, евентуално от време на време ще бъде тежък, преди последователно да си проправи път към северната част на Англия и Уелс до обяд.

Очаква се единствено няколко области в югоизточна Англия да избягат от проливните дъждове.

Температурите при започване на деня също ще бъдат малко по-ниски от последните с 5C и 6C, макар че това към момента е към междинната сезонна стойност за това време на годината.

Алекс Бъркил, метеоролог в Met Office, сподели в последния бюлетин на прогнозата: „ Докато прекосяваме през вторник сутринта, много влажна картина в елементи от Шотландия и Северна Ирландия, до момента в който този фронт си проправя път на югоизток.

„ Докато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР