Новите любовни взаимоотношения ни носят куп емоции. Ако имаме желание

...
Новите любовни взаимоотношения ни носят куп емоции. Ако имаме желание
Коментари Харесай

ЖЕНСКИ ПОМОЩНИК: 15 червени флага, че той иска само секс

Новите любовни взаимоотношения ни носят куп страсти. Ако имаме предпочитание да създадем сериозна връзка, търсим знаците, показващи ни дали мъжът с който неотдавна си поддържаме връзка има такива стремежи или търси единствено секс. Как да разберете?

Най-напред се пробвайте да не вършиме с него най-малко до третата ви среща. Кои са другите знаци, че сте попаднали на несъответствуваща за сериозна персона и че търси единствено секс.
свързани новини3832на 08.10.2021
1. Не ви задава въпроси, с които да покаже, че се интересува от вас като персона. Или пък ги задава в най-малко количество, просто по този начин, без да му проличава, че желае да ви опознае повече.

2. Имате чувството, че към този момент не е самостоятелен. А може би сте чули клюки, че се среща и с друга, че има сериозна връзка? Опитайте се да разберете повече, като го попитате непосредствено, оказва помощ " Аз, дамата ".

3. Отменя вашите предложения за среща, изключително в случай че те са в компанията на общи познати или ваши другари.

4. Запознали сте се в платформи за запознанства. Е, надали ще ви учуди, че доста мъже в сходни платформи търсят единствено развлечение, не и сериозен ангажимент.

5. не желае да харчи прекалено много пари за вас. Или пък никакви. Дори да е сребролюбец, в случай че желае освен това от секс, ще влага време, старания и т. н.

6. Въпреки че сте му споделили, че за въпросната вечер няма да си легнете, продължава да е настойчив.

7. Когато започнете тематиката за сериозна връзка, е отклонява или ви декларира, че на този стадий не търси сходен ангажимент.

8. Търси ви най-вече вечер, като цяло рядко комуникира с вас и то единствено когато желае да се позабавлявате.

9. Имате това неприятно чувство в себе си, като лека болежка, че не ви почита като жена и персона. Когато един мъж същински харесва една жена и се интересува от нея, я кара да се усеща всячески мечтана, а не да има подозрения.

11. След като сте правили секс, като че ли изчезва, не ви написа, не ви дава отговор на известията, до идващия път, когато му се прииска.

12. Хвали се, че спи и с други или флиртува пред вас.

13. Неглижира външния си тип и хигиената, когато е с вас.

14. Разговорите ви са повърхностни и в никакъв случай не са съществени, забавни, дълбоки, а в случай че му откажете секс, се цупи.

15. Неговите похвали се основават на външния ви тип. Това е знак, че желае единствено да спи с вас и не се стреми към нещо по-стойностно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР