Новите инвеститори в Локомотив (Пловдив), заедно с техни чуждестранни партньори,

...
Новите инвеститори в Локомотив (Пловдив), заедно с техни чуждестранни партньори,
Коментари Харесай

Силните хора в Локо искат да закупят английски тим

Новите вложители в Локомотив (Пловдив), дружно с техни задгранични сътрудници, могат да станат част от договорка за придобиване на контролния пакет акции в британския Чарлтън Атлетик.

Тази информация към този момент е достигнала до " Лаута " и се приема като добър сигнал за бъдещето на " черно-белите ", тъй като удостоверява сериозния интерес от вложения в най-популярния спорт, написа " Мач Телеграф ".
 Локомотив (Пд) даде над 200 билета на учебни заведения и школи за мача с Лудогорец
Локомотив (Пд) даде над 200 билета на учебни заведения и школи за мача с Лудогорец

Двубоят е на следващия ден от 17:30 часа

В момента някогашният клуб на Радостин Кишишев е част от Лига 1 - третото равнище на професионалния футбол в Англия. След 17 изиграни мача Чарлтън е на девето място с 23 точки и е надалеч зад любимците за промоция в Чемпиъншип Плимут (41 точки), Ипсиуич (37) и Шефилд Уензди (34). Последните два отбора в зоната на плейофите обаче са единствено с четири точки задатък пред Атлетик. В момента това са Портсмут и Болтън.
 Намери се кой да размени Биската против Лудогорец
Намери се кой да размени Биската против Лудогорец

С виновната задача ще бъде претрупан бразилецът Евандро

От две години притежател на Чарлтън е датският бизнесмен Томас Сандгаард, който има и американски паспорт. Той пое ръководството на клуба през септември 2020-а година, само че все още не е задоволително зает, с цел да вдигне доста равнището и да върне тима към най-славните му времена, в които играеше с триумф и във Висшата лига.

Амбициите на босовете, които поеха ръководството от Христо Крушарски, се простират и по-далеч. Бизнесмените демонстрират интерес и към клуб от френската Лига 2, който също може да стане събрат на Локомотив (Пловдив).

Връзките със страната на " петлите " са още по-солидни и се удостоверяват и от скорошната аудиенция на легендата Луис Фернандес на " Лаута ". Той пристигна по покана на управлението на " черно-белите " и изгледа онлайн успеха над Черно море с 3:0 на 16 септември. Не е изключено точно той да посредничи по възможна договорка.
 Локомотив (Пловдив) приема Лудогорец в мач от efbet Лига
Лудогорец с опит да съкрати дистанцията до първото място

" Орлите " с мъчно посещение на Локомотив (Пд)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР