Новите балистични ракети "Сармат" поемат бойно дежурство до края на

...
Новите балистични ракети "Сармат" поемат бойно дежурство до края на
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия ще продължи да развива и укрепва въоръжените си сили

Новите балистични ракети "Сармат " поемат бойно дежурство до края на годината

Русия ще продължи да развива и укрепва въоръжените си сили, отчитайки евентуалните военни закани и опасности, съобщи съветският президент Владимир Путин.

“Ще продължим да развиваме и укрепваме нашите въоръжени сили, като вземем поради евентуалните военни закани и опасности “, сподели Путин в телевизионни мнения, съобщи Ройтерс, представен от.

Той добави, че неотдавна изпитаните съветски междуконтинентални балистични ракети “Сармат”, способни да носят 10 или повече нуклеарни бойни глави и примамки, ще бъдат признати на въоръжение до края на годината. Путин означи, че тестванията на междуконтинентална балистична ракета “Сармат” са били сполучливи.

“Планира се до края на тази година първият подобен комплекс да поеме бойно дежурство “, акцентира Путин. Той добави, че с изключение на “новите оръжия, към този момент тествани на бойното поле, войските започнаха да получават системи за противовъздушна и противоракетна защита С-500, които нямат настоящи сходства в света “.

Поздравявайки приключилите висши военни образователни заведения, Путин за следващ път акцентира на смелостта на съветските военни, като сподели, че те “самоотвержено се борят” за сигурността на съветския народ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР