Новините около херцозите на Съсекс напоследък са оскъдни. Все още

...
Новините около херцозите на Съсекс напоследък са оскъдни. Все още
Коментари Харесай

Специалната снимка на Мегън Маркъл

Новините към херцозите на Съсекс в последно време са нищожни. Все още не е несъмнено дали те ще дойдат за Коледа в двореца Сандрингам, където се събира цялото кралско семейство. Но пък Меган Маркъл е съсредоточена върху подкаста си, който печели все по-голяма известност.

Именно около него виждаме една от редките фотоси на обществени места на принц Хари и брачната половинка му. Двамата са се снимали с Аманда Горман във връзка присъединяване ѝ в Archetypes, а фотографията е оповестена в формалния ѝ профил в Instagram.

" Повече от разчувствана съм от опцията да беседвам с херцогинята в подкаста ѝ Archetypes, където разговаряхме за силата на дамите в това да трансформират света. Благодаря за поканата ", гласи текстът на 24-годишната поетеса.

Припомняме, че Горман доби огромна известност около присъединяване си в церемонията по встъпването в служба на сегашния американски президент Джо Байдън. В  на Меган тя беше гост-изненада.

Много от почитателите на поетесата побързаха да разясняват, че същинската късметлийка в тази среща е херцогинята на Съсекс. Сред останалите посетители в последния епизод на Archetypes бяха активистката Майкела Джей Родригес и авторката на книгата " Сексът и градът " Кандис Бушнел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР