Иън Райт не беше доволен от решението да отсъди първата

...
Иън Райт не беше доволен от решението да отсъди първата
Коментари Харесай

Гари Линекър остана по шевове, докато Иън Райт критикува „най-лошото решение на VAR, което някога съм виждал“

Иън Райт не беше удовлетворен от решението да отсъди първата дузпа на Манчестър Сити против Уулвс, напускайки BBC водещия на мача на деня Гари Линекер в шевове с оценката си.

Сити победи Уулвс с 5-1 в събота, с цел да се отдалечи единствено на една точка от водача в лигата Арсенал с мач по-малко, като звездният нападател Ерлинг Халанд означи четири гола. Първият гол на Хааланд пристигна от дузпа, откакто реферът Крейг Поусън почувства, че Раян Аит-Нури е фаулирал Йоско Гвардиол.

Въпреки това, имаше доста несъгласия към решението, като шефът на Уулвс Гари О'Нийл го дефинира като " извънредно " решение. „ Първата дузпа беше в действителност неприятно решение “, сподели той след мача, откакто наблюдаваше от ложата на шефовете заради възбрана за тъчлиния за предходните му мнения по отношение на длъжностни лица.

„ Мога да седнал съм там и да кажа какъв брой слаб е бил тимът ми в избрани моменти с някои неточности, не в използването или решителността, или в напъните – просто някои в действителност неприятни неточности, само че смятах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР