Новината за това дойде, след като стана ясно, че обвинението

...
Новината за това дойде, след като стана ясно, че обвинението
Коментари Харесай

Асен Василев: Не знам за заплаха срещу Радостин Василев frognews.bg

Новината за това пристигна, откакто стана ясно, че обвиняването е почнало следствие на изказванията на отделилия се от Политическа партия народен представител Радостин Василев, че е бил заплашван, откакто показа пред медиите дългия запис от срещата на Политическа партия, в която се приказва за чистки и координиране на управленията на службите с непознати посолства. 

 

Заради публикуваните записи стартира следствие от прокуратурата и за закононарушения против републиката. Сигналът е от депутати на " Възраждане " и представители на партия Вътрешна македонска революционна организация.

 

Вчера на разпит бе свикан и Кирил Петков. Той обаче не се яви, защото е в чужбина. 

Записът, показан от Радостин Василев, разбуни духовете у нас и докара до остри реакции. Той стана мотив ГЕРБ да замразят договарянията за сформиране на ротационно държавно управление с Политическа партия, а през вчерашния ден и до извънредно остри думи и невиждано държание от страна на президента Румен Радев при връчването на втория изследователски мандат. 

 

Припомняме, че, че не е оправдано да връчва мандата на Политическа партия и да повери ориста на България в техни ръце, след “публичните признания и торпилирането на българския суверенитет ”. Конституцията обаче го задължава да го направи. Държавният глава също така си разреши да посъветва Политическа партия да върнат мандата несбъднат - изразителност, която съгласно наблюдаващи бе разчетена като невиждано прекрачване на конституционните пълномощия и открита поръчка за желанието му да продължи да ръководи през служебни държавни управления. 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР