Новината съобщиха нейни близки, като не се посочват повече подробности.

...
Новината съобщиха нейни близки, като не се посочват повече подробности.
Коментари Харесай

България Скърби, Трагедията Е Огромна. Напусна Ни Обичана Българска Певица. Попова Е Издъхнала

Новината оповестиха нейни близки, като не се показват повече детайлности. През февруари тази година бе проведен благотворителен концерт в нейна поддръжка. В профила й във Facebook другари на певицата й споделят последно довиждане.

Гласът на Андрония Попова незабавно подухва мемоари за " Инжектирай ми обич " от саундтрака на кино лентата " Източни пиеси ", написа Нова телевизия.

Две години тя прекарва в Съединени американски щати, където през 1997 година отпътува да учи джаз пеене. Няма пари да заплати цялата такса, макар че е спечелила стипендия за следването. За да я събере, работи в магазини, хотели и в казино в Атлантик Сити.

По някое време е преводачка и секретарка на съмнителна компания на руснаци от нюйоркския квартал „ Малката Одеса ”.

В един миг усеща, че с два часа сън дневно, откраднати в рейса на път от Ню Йорк за Атлантик Сити, стартира да вижда живота накриво, да се откъсва от тялото си.

Малко преди да загуби себе си някъде из просторите на Америка, се връща в България. През 2001 година небрежно с другари и с някогашния си мъж и татко на щерка й прави групата Nasekomix.

Името на Рони и Nasekomix нашумя около кино лентата „ Източни пиеси “ на Камен Калев, който накара публиката в Кан да плаче и ръкопляска, а след това направи същото и у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР