Новината, че Венелин Венков и Невена Цонева напускат Ку-ку Бенд

...
Новината, че Венелин Венков и Невена Цонева напускат Ку-ку Бенд
Коментари Харесай

Невена Цонева проговори за раздялата със Слави Трифонов

Новината, че Венелин Венков и Невена Цонева напущат " Ку-ку Бенд " и Слави Трифонов обиколи общественото пространство за негативно време, предизвиквайки редица реакции.

Най-важните обаче, си остават на основните герои в обстановката. След поста на Дългия, с който той оповестява за смяната, първи по тематиката проговори към този момент някогашният барабанист на бенда Венко Венков, който бе сбит.

По-подробна обаче се оказа жена му Невена Цонева. " Повече от година обмисляхме раздялата със Слави Трифонов и " Ку-ку бенд ", не е някаква волност ", това разкри певица, представена от hotnews.bg.

Преди няколко дни тя и Венко са имали среща с шефа си, след което шоуменът разгласи новината в обществените мрежи. Срещата, както излиза наяве от Невена, е протекла обикновено, само че не са обсъждали дали за в бъдеще ще могат да показват новите си планове в ефира на телевизия " Седем-осми ", където работиха до неотдавна.

В събота музикалното семейство отпътува за Лондон, където ще прекара великденските празници при другари, а на Гергьовден се връща назад в София. " Имаме доста хрумвания за разнообразни неща, които ще вършим, само че към момента няма изясненост за нещо съответно, което да разглася. Разбира се, че ще вършим нови песни ", сподели още Невена.

От година и половина певицата сполучливо развива своя канал в YouTube на езотерична тема " Без граници ", заради което очевидно и Слави Трифонов заявява в поста си, че двамата потеглят по " астрален път ".

" От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на доста въпроси – за какво не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат персонални прекарвания по тематиката, само че са внимателни да ги опишат, с цел да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че желаят среща с мен, само че аз отхвърлям, защото нито съм гадателка, нито виждам минало или бъдеще - просто аурата на човек ми приказва доста за него ", показа още Цонева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР