Новината, че Левски няма да поднови договорите па братя Цоневи

...
Новината, че Левски няма да поднови договорите па братя Цоневи
Коментари Харесай

Агенти предлагат братя Цоневи на други български отбори

Новината, че Левски няма да възобнови договорите па братя Цоневи бързо обиколи футболните среди у нас. И към този момент има резултати. Агентите им са почнали да ги оферират на клубове от efbet Лига за които се счита, че могат да си ги разрешат.
 Годината на Левски - треньорски безпорядък, безпаричие и Диксън (част 1)
Годината на Левски - треньорски безпорядък, безпаричие и Диксън (част 1)

" Сините " минаха през най-бурните 12 месеца в цялата си клубна история

Както е известно, те имат контракти със " сините " единствено до лятото и от Нова година ще бъдат свободни да подпишат с всеки, който задоволи финансовите им условия.

От " Герена " пък надали ще им вършат пречки, в случай че желаят да продължат кариерата си другаде. Все отново двамата се завърнаха в сложен миг и изтърпяха какво ли нe, написа " Мач Телегрф ".

Близнаците даже хванаха и окото на националния селекционер Ясен Петров. Според осведомени обаче на този стадий сътрудниците им удрят на камък измежду родните отбори. Причината по тази причина са високите финансови искания, които изявяват.

Цоневи търсят много над парите си в Левски. Именно заплатите на " Герена " играят и неприятна роля в диалозите. Вариант пред тях и още веднъж да се пробват в чужбина.
 Славия и Левски се схванаха за
Славия и Левски се схванаха за " синя " запаса

Ивайло Найденов поема към квартал " Овча купел "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР