Нови свидетелства за катастрофата с две жертви на бул. „Черни

...
Нови свидетелства за катастрофата с две жертви на бул. „Черни
Коментари Харесай

Нови свидетелства за катастрофата с две жертви в столицата


Нови свидетелства за злополуката с две жертви на бул. „ Черни връх “ в София.

Пред bTV приказва мъж, чул какво се е случило във съдбовната вечер. По думите му Семерджиев е карал с изтъквам доста над 100 километра в час.
Васил Трифонов живее на метри от мястото на случая.

„ Към 23 ч. на отворен прозорец при безспорна тишина и умерено придвижване на бул. „ Черни връх “ внезапно се чу доста мощен тон от удар, последван от екот “, споделя мъжът. Той не чува спирачки.

„ Обикновено има мощен спирачен път, тон от спирачки и едвам тогава удар. Тук беше единствено един удар, последван от втори, които беше по-глух “, прецизира Василев.

Според него скоростта е била доста над 100 км/ч.

3-4 минути след злополуката, мъжът слиза на булеварда. На място към този момент има полиция. Той вижда водача на таксито, само че не и този на джипа.

В правосъдната зала през вчерашния ден стана ясно, че незабавно след случилото се обвиненият Георги Семерджиев отива в автомивката, която ръководи, и търси помощ от полицайката Симона Радева и други хора. Час по-късно се прибира.

Радева е очевидец по делото. За BTV през днешния ден нейната майка сподели, че Симона изрично не е била в джипа на Семерджиев по време на случая. Категорична е, че щерка ѝ няма интимни връзки със Семерджиев.

Бистра Радева твърди и че щерка ѝ и фамилията ѝ ежедневно са обиждани и заплашвани.

А по отношение на кръвната проба на Семерджиев, която би трябвало да покаже дали е употребявал опиати преди случая, зам.-директорът на Националната следствена работа Ясен Тодоров съобщи, че е взета към 30 часа след случилото се, тъй като обвиненият е попречил процеса.

Резултатът от тестът към момента не е явен.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР