Нови служители търсят от Ръководство въздушни полети (РВД). Стартира новата

...
Нови служители търсят от Ръководство въздушни полети (РВД). Стартира новата
Коментари Харесай

Търсят се нови кандидати за една от най-добре платените професии у нас

Нови чиновници търсят от " Ръководство въздушни полети " (РВД). Стартира новата сесия за асортимент на ръководители на полети, като изискването е претендентите да са на възраст до 30 години, видя Money.bg в . В него се показва, че към искащите да стартират тази нова работа не е наложително да имат предходен опит. Приемът на документи е до 31 октомври, а изявленията с утвърдените претенденти ще се организират при започване на идната година.

Изискванията за работата  включват висше обучение със степен " бакалавър " и положително равнище на британски език. При несполучливо явяване на психомоторните проби FEAST или WOMBAT, се прецизира, че претендентът ще бъде допускан наново до идващ асортимент за ръководители на полети, след не по-малко от 24 месеца от датата на предходното явяване, само че не повече от две явявания на всеки от тестванията.
 Снимка 209582
Едни от най-високите заплати у нас

Специалистите в държавното дружество са измежду най-добре платените в България, което напълно разумно го прави и едно от мечтаните места за намиране на работа. Официална информация за размера на възнагражденията обаче липсват. От РВД обявиха пред екипа ни, че " нямат право да разясняват размера на месечните хонорари, които се оферират на чиновниците ". 

По неофициална информация на Money.bg междинната месечна заплата в РВД е над 10 000 лв..
 Летище София доближи аеропортите в Истанбул, Цюрих и Париж по основен индикатор
Летище София доближи аеропортите в Истанбул, Цюрих и Париж по основен индикатор

Вече са вложени над €14 милиона в ESG на столичното летище

Ръководителите на полети у нас са в топ 10 в Европа

Рекордно високият трафик сложи районният център в София сред първите 10 от сътрудниците им в Европа през интензивния летен сезон. Това слага ръководителите на полети на BULATSA на осмо място в Европа след London ACC, Karlsruhe ACC, Maastricht UAC, Marseille ACC, Wien ACC и Madrid ACC, и второ място в района - незабавно след Ankara ACC.

Обслужения безвредно и дейно трафик е обезпечен с потреблението на единадесет работещи бранша, комбинирани в секторна настройка, отразяваща характерното натоварване и комплексност в западната част на България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР