Нови сили и средства участват в , който е в

...
Нови сили и средства участват в , който е в
Коментари Харесай

ПСС, столичната аварийна дирекция, полицаи, пожарникари и доброволци дирят изчезналия младеж от Перник


Нови сили и средства вземат участие в , който е в неопределеност от 28 януари, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В акцията за издирването на мъжа вземат участие планински спасители с кучета, представители на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община, плевенски служител на реда с термокамера и дрон, хеликоптер от профилирания отряд " Въздушно наблюдаване " на Министерство на вътрешните работи, както и голям брой спомагателни механически средства.

На терен са чиновници от всички подразделения на полицията и пожарната в Перник, Клуба по делта и парапланеризъм и доброволци. Уведомени са и прилежащи регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, които също се включват в издирвателната акция. Предприето е претършуване на огромен регион в югозападната част на община Перник.

Емил Боев е в неопределеност от 28 януари и е разгласен за общодържавно издиране. Според данните, той е дошъл в Перник предния ден по отношение на кукерските празници. Висок е към 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. Облечен е с камуфлажно яке и мрачен панталон. Всички, които разполагат с информация за търсения, могат да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
 Продължава издирването на младия мъж от Перник
Продължава издирването на младия мъж от Перник

Емил Боев е в неопределеност от събота вечерта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР