Нови публикации във „Фейсбук“ на бизнесмена с 18 обвинения Васил

...
Нови публикации във „Фейсбук“ на бизнесмена с 18 обвинения Васил
Коментари Харесай

Божков вади стари съобщения. Борисов: Всеки може да пише, ние строим

Нови изявления във „ Facebook “ на предприемача с 18 обвинявания Васил Божков.

От Обединените Арабски Емирства той разгласява есемеси от преди две години, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов. Министър-председателят не обърна внимание.

Снимка: bTV
Васил Божков демонстрира замяна на есемеси с телефон, който от години се употребява от премиера Бойко Борисов. Хазартният необут добавя, че обявата през днешния ден е " за развлечение ".
Васил Божков във Facebook: Никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета Той написа още, че е отчаян от правосъдната системата в България
Точно преди две години Божков написа на този номер известие – „ Честит рожден ден “ и получава отговор на латиница: " Мерси ". След седмица - на 20 юни, Божков изпраща едно малко: " Благодаря ". Според архивите на медиите и стенограмите на Народното събрание, на тази дата бюджетната комисия гласоподава измененията в Закона за хазарта, които са препоръчани от Валери Симеонов, да бъдат изпратени за нотификация в Брюксел.

Снимка: bTV

Исканията на Симеонов бяха да се ограничи продажбата на лотарийни билети и телевизионната реклама на
хазартни игри по малкия екран. Тези оферти не се върнаха в българския парламент.

В отговор на своето " Благодаря ", Божков получава още веднъж известие на латиница - " Помагай ", а след въпрос защо, се прецизира, че става дума: " По принцип ".
Борисов за изявленията на Божков: Всеки може да написа, аз строя с сътрудниците Премиерът инспектира градежа на Автомагистрала "Хемус "
Днес министър-председателят беше сбит.

Снимка: bTV
„ Да си написа индивидът. Какво неприятно има? Всеки може да написа. Аз строя с сътрудниците. А и виждаш - кметовете удовлетворени. Щото това, като си отиде в този момент в Плевен или в Ловеч, ще каже: " Бяхме, прави се, края на 21-ва ". Не им говориме за светлото бъдеще “, разяснява Борисов.

Във „ Facebook “ Васил Божков показва и неодобрение от правната ни система.

Снимка: bTV

" Основното ми обвиняване е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинявания към фирмите, които са спазвали законите и са заплащали всички налози и такси прецизно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз в никакъв случай не съм дължал и не дължа пари на бюджета. "
Снимка: bTV
Срокът на анкетата на Божков изтече, само че към момента не е ясно какъв е цялостният му политически план.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР