Нови предложения от Виваком обещават революционни промени на мобилния пазар(снимка:

...
Нови предложения от Виваком обещават революционни промени на мобилния пазар(снимка:
Коментари Харесай

Виваком обяви неограничени мобилни услуги


Нови оферти от Виваком дават обещание „ революционни ” промени на мобилния пазар
(снимка: CC0 Public Domain)

Неограничени мобилни проекти на Виваком с мегабайти, минути за диалози, SMS-и и MMS-и дават обещание съществени промени на пазара на телекомуникационни услуги. От компанията оповестиха новите оферти като „ революционни ” и – съдейки по параметрите на проектите – това фактически е по този начин.

Телекомът предлага два разновидността – Unlimited 50 и Unlimited 150. За разлика от останалите проекти на пазара, скоростта не понижава след привършване на избрана квота. Потребителите ще могат да употребяват безкрайно мобилни данни.

Unlimited 50 на цена от 34,99 лева на месец включва неограничени национални минути за диалози, SMS-и и MMS-и, безграничен мобилен интернет със скорост 50Mbps, безвъзмездни 11 200 MB за роуминг в Европейски Съюз и спомагателни услуги като 30+ канала TV GO, музикална стрийминг услуга Tidal, облачно вместилище 128GB и цифров портфейл Pay by Vivacom.

Планът Unlimited 150 на цена 43,99 лева на месец се отличава с по-висока скорост на неограничения мобилен интернет – до 150 Mbps и с повече безвъзмездни мегабайти за роуминг в Европейски Съюз – 13 800 MB.

Виваком, която към този момент е част от Ubited Group, ускорява и позициите си на пазара за закрепен интернет и телевизия, като разгласи предходната седмица договорка за, която предстои на утвърждение от регулаторния орган.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР