Нови подробности за 44-годишния бизнесмен Симо Касабов, който преби с

...
Нови подробности за 44-годишния бизнесмен Симо Касабов, който преби с
Коментари Харесай

Жената пребита от мъжа си - бизнесменът Симо Касабов, остава в тежко състояние

Нови детайлности за 44-годишния предприемач Симо Касабов, който преби с тенис ракета жена си. Тя е в тежко положение в пловдивската УМБАЛ " Св. Георги ".

Разследващи потвърдиха, че точно той е нанесъл побоя, откакто заварил половинката си да приказва по телефон, в който няма инсталирано устройство за следене и подслушване. Разярен, сграбчил тенис ракета и я смазал от пердах. Тя била призната в болничното заведение с голям брой хематоми, счупени ребра, раздран далак и спукано тъпанче, разясни зам.-районният прокурор Атанас Илиев.

Касабов бил патологично ревностен. Инсталирал подслушвателни и проследяващи устройства в телефоните на жена си и на двете им деца. Многократно ги е заключвал у дома. Има данни и за други побои.

Двете деца не са били у дома, когато е станал побоят.

" На пръв взор обикновено семейство, само че брачната половинка е била подложена редовно на домашно принуждение ", разяснява прокурор Илиев.

Касабов е арестуван. Ако бъде потвърдена виновността му, законът планува от 3 до 10 години затвор за причиняване на тежка телесна щета.

Състоянието на дамата е тежко, направена ѝ е интервенция за унищожаване на далака, сподели още Илиев. Докторът, който прегледал жертвата в болничното заведение, я познава. През 2018 тя още веднъж е бил призната с контузии от същия лекар и тогава му споделила, че е паднала по стълбите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР