Нови подробности излязоха наяве около обвинението в изнасилване, заподозрян за

...
Нови подробности излязоха наяве около обвинението в изнасилване, заподозрян за
Коментари Харесай

Излязоха нови подробности около обвинения в изнасилване Дани Алвеш

Нови детайлности излязоха нескрито към обвиняването в обезчестяване, обвинен за което е някогашният футболист на Барселона Дани Алвеш. Както е известно, сега бразилецът е в ареста с мярка “задържане под стража ”.

Предполагаемата жертва на Дани Алвеш споделя, че футболистът посредством сервитьор поканил нея и приятелките ѝ на ВИП маса в нощен клуб в Барселона. Алвеш изпратил сервитьора два пъти и те се съгласили да се причислят към него на втория път.

Жената продължава да споделя, че футболистът е застанал зад нея и е почнал да ѝ приказва всякакви неща, само че тя не е схванала нищо, защото евентуално са били на португалски. Тя споделя, че бразилецът я хванал крепко за ръката и я е слагал на пениса си, само че тя се съпротивлявала на това няколко пъти.

След това Дани Алвеш настоял тя да го последва през врата, която водела към банята. По нейните думи футболистът я принудил да седне върху него, повалил я на пода, принудил я да му направи фелацио, на което тя интензивно се съпротивлявала, блъснал я, вдигнал я от пода и проникнал в нея, до момента в който не еякулирал.

" Съпротивлявах се, само че той беше доста по-силен от мен ", изяснява младата жена за хипотетичното обезчестяване, което е претърпяла на 30 декември в дискотеката.

Същевременно Дани Алвеш е разказал няколко версии за случая, до момента в който жертвата постоянно е имала една и съща. Първоначално Алвеш бе декларирал, че не познава жената; по-късно трансформирал версията си, че я е виждал, само че нищо не се е случило; най-после споделя, че случилото се е било по взаимно единодушие. Това, както и обстоятелствата, че живее в Мексико и  че сред Испания и Бразилия  няма съглашение за екстрадиция,  вероятно са измежду аргументите, поради които му е наложена най-тежката мярка за неотклонение. 
 Окончателно: Дани Алвеш остава в ареста без право на гаранция Окончателно: Дани Алвеш остава в ареста без право на гаранция
В нощния клуб има камери, които са записали по какъв начин Дани Алвеш и жертвата влизат в банята. Те са били вътре в продължение на 15 минути. Доказателствата на този стадий удостоверяват показанията на жертвата и нямат подобие с нито едно от показанията на Дани Алвеш.

По време на предварителното чуване стана ясно също, че футболистът е дал отговор погрешно на въпроса на съдията за възнаграждението му в мексиканския клуб. Дани Алвеш декларирал, че е прибирал по 30 хиляди евро на месец. В копието от контракта, който беше възложен на съдията обаче, следваше, че заплатата на играча е 300 000 евро на месец. Пумас е покривал тази сума на Алвеш благодарение на спонсори, само че мексиканският отбор към този момент приключи договора на обвинявания в обезчестяване футболист.

Присъдата, която може да бъде наложена на Дани Алвеш, в случай че бъде приет за отговорен, варира от 4 до 12 години затвор.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР