Нови обвинения за сексуален тормоз срещу Харви Уайнстийн Съдът погна

...
Нови обвинения за сексуален тормоз срещу Харви Уайнстийн Съдът погна
Коментари Харесай

Компанията на Харви Уайнстийн обяви фалит

Нови обвинявания за полов тормоз против Харви Уайнстийн Съдът погна Харви Уайнстийн

Бившата компания на Харви Уайнстийн подаде документи за оповестяване във банкрут месеци, откакто продуцентът - притежател на " Оскар ", беше упрекнат от към 100 дами в полов тормоз, в това число обезчестяване, съобщи Военновъздушни сили, представена от OffNews.bg.

Действията на The Weinstein Company целят улеснение на евентуалните купувачи. Филмовото и ТВ студио разгласи също, че освобождават всички жертви на съоснователя на компанията - Харви Уайнстийн, от всички съглашения за неразгласяване на информация, които ги стопират да приказват за злоупотребите.

66-годишният Уайнстийн упорства, че половите му връзки са били по взаимно единодушие. Той беше уволнен от председателския пост в компанията предишния октомври, когато бяха отправени първите обвинявания.

Основаната през 2005 година компания - една от мощните в развлекателната промишленост, ще стане първата, която банкрутира вследствие на полови злоупотреби на работното място, добавя репортерът на Военновъздушни сили Ник Бриант.

Компанията стои зад филми като " Речта на краля " и " Артистът ".

В нейно изказване се споделя: " От октомври се оповестява, че Харви Уайнстийн е употребявал споразуменията за неразгласяване на информация като скрито оръжие, с цел да накара обвинителите си да мълчат. Незабавно слагаме завършек на тези съглашения. Никой не би трябвало да се опасява да приказва или да бъде принуждаван да мълчи ". /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР