Нови любопитни предизвикателства очакват участниците в епизодите на Един за

...
Нови любопитни предизвикателства очакват участниците в епизодите на Един за
Коментари Харесай

Интелектуална и логически предизвикателна игра в „Един за друг“

Нови любопитни провокации чакат участниците в епизодите на „ Един за различен “ тази седмица по NOVA. В четвъртък от предаването си потеглиха Мария и Виолин, а тази седмица две двойки ще се разделят с конкуренцията. За момента най-застрашени от овакантяване са Гергана и Радослав , които заемат последното място във краткотрайното класиране с минимален бюджет.

В епизода довечера следва интелектуална и логичен предизвикателна игра, която ще ревизира по какъв начин мислят и реагират дамите, сложени напрегнат. Те ще би трябвало да запазят успокоение и да проявят предвидливост и логическа мисъл. Дамите ще бъдат изправени пред трудността да преодолеят лабиринт, разгадавайки следите, които са им оставени.

Мъжкото предизвикателство ще даде урок по логика на психиката и философия, а в играта за двойки ще изпрати участниците в бъдещето. С какви провокации за мозъка и тялото ще се сблъскат още влюбените? Кои ще бъдат двете номинирани двойки, които ще се разделят с приключението в най-романтичното риалити в българския ефирен ефир?

Гледайте новите епизоди на „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA . Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР