Нови изображения, публикувани в социалните мрежи дават най-добрия поглед към

...
Нови изображения, публикувани в социалните мрежи дават най-добрия поглед към
Коментари Харесай

Ето как ще изглеждат четирите нови модела iPhone 16 – разкрити са макетите им

Нови изображения, оповестени в обществените мрежи дават най-хубавия взор към серията iPhone 16 до момента.

Публикация в X на Sony Dickson разкрива четири макетни устройства за всеки от моделите iPhone от последващо потомство, като са показани в елементи модифицираната подутина на камерата и новия Capture бутон.

Една от главните промени е, че Action бутонът наподобява е разполагаем за всички модели, до момента в който сега е разполагаем единствено на iPhоne 15 Prо и iPhone 15 Pro Max. Според изображенията, новият Capture бутон е ситуиран от дясната страна на устройството под бутона за включване. Съобщава се, че този бутон за снимане е машинален, само че ще включва и капацитивна повърхнина, която ще поддържа жестове за увеличение и понижаване на изображението.

Макетите също по този начин ни дават добър взор върху разликата в размера сред iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max, които са малко по-големи от iPhone 16 и iPhone 16 Plus. Има информация, че iPhone 16 Pro ще има 6,3-инчов екран, а iPhоne 16 Pro Max ще има 6,9-инчов екран. Това значи, че iPhone 16 Pro Max ще бъде видимо по-голям от конкурентни устройства като Samsung Galaxy S24 Ultra и OnePlus 12.

Вероятно най-голямата образна смяна ще бъде отвесната издатина на камерата в iPhоne 16 и iPhоne 16 Plus. И преди имаше клюки за това и наподобява, че задачата му е да разреши на общоприетите модели iPhone да записват пространствено видео за Apple Vision Pro и други VR устройства. Въпреки, че не точните спецификации на камерите в двете устройства не са ясни, допуска се, че те ще бъдат 48MP съществена камера и 12MP ултра-широкоъгълна камера.

Има информация и цветовата гама при Pro и Pro Max моделите. Говори се, че налични разновидности ще са черно, бяло, сиво и нов розово-бронзов цвят „ Rose “. По-ранно приключване на информация твърдеше, че Desert Titanium и Titanium Grey също ще бъдат варианти, макар че те също биха могли да се съотнесат към сивите и розовите варианти.

Изглежда, че линията iPhоne 16 е относително сигурна във връзка с хардуера. Физическите разлики сред тях и моделите iPhone 15, които ще заменят са относително дребни. Въпреки това огромният тласък за идващото устройство на Apple евентуално ще бъде изкуственият разсъдък. С него компанията се надява да настигне Samsung и другите производители на смарт телефони. Вероятно всички тези нови устройства ще се зареждат от серията чипове A18, макар че изтеклите бенчмаркове на A18 Pro не наподобяват толкоз впечатляващи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР