Нови и изключително модерни къщи са изградени в Хитрино, където

...
Нови и изключително модерни къщи са изградени в Хитрино, където
Коментари Харесай

ПОКАЗАХА НОВИТЕ КЪЩИ В ХИТРИНО! Вижте ги!

Нови и извънредно съвременни къщи са построени в Хитрино, където преди година трен, пренасящ рисков товар дерайлира, избухна и аргументи голяма покруса. 7 индивида изгубиха живата си, а десетки останаха без къщи, написа Флагман бг.

12 месеца по-късно градчето се стабилизира, а напълно скоро ще бъдат подготвени и новите къщички, които са построени на мястото на изцяло опожарените. Те се намират в непосредствена непосредственост до жп линията. Впечатление прави, че те със модерна архитектура, присъща за 21-и век.

Френските прозорци отварят къщичките по страховит метод и дават напълно различен образ на целия регион. Външната облицовката на новопостроените къщи е направена с винилови плоскости или както е по-популярното им наименование - Американски сайдинг. Това е материал, който има топлоизолационна, хидроизолационна и шумоизолационна система и замества обичайните мазилки при обшивка на нови здания и /или реорганизация на остарели.

Сайдингът се слага елементарно и няма потребност от спомагателна поддръжка след монтирането му. Типично американски, методът за изолираност и обшивка и до през днешния ден е измежду най-разпространените в Съединени американски щати и Канада. Други 37 къщи са ремонтирани, а за 15 следва да бъдат подписани контракти за строителство.

"Ако някой си е мислил, че в границите на седем, осем, девет месеца ще заличим всичко и няма да има диря от случая в Хитрино, мисля, че с сходни обстановки не се е занимавал. Ние, като екип, от Обществения и Общинския съвет, имаме упоритостта това, което вършим за възобновяване на Хитрино, да бъде като показно за страната по какъв начин се излиза от сходна тежка обстановка ", сподели кметът Нуридин Исмаил.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР