Нови два мача от четвъртия кръг на Първа лига се

...
Нови два мача от четвъртия кръг на Първа лига се
Коментари Харесай

Лудогорец няма накъде да отстъпва и победата срещу Ботев Вр е задължителна

Нови два мача от четвъртия кръг на Първа лига се играят през днешния ден. От 19:00 часа Лудогорец излиза във Враца против локалния Ботев, а от 21:15 е срещата Локомотив София - Пирин.


През миналата акция „ орлите “ не срещнаха никакви компликации, печелейки против врачани с 4:0 като посетители и с 8:1 на личен терен.

Ботев Враца не стартира сезона по добър метод, само че пък двете загуби могат да бъдат оправдани с гостувания. Визитата на Локомотив София бе изгубена минимално с гол от противоречиво отсъдена дузпа, а пловдивското Локо премаза врачани с 4:0. Силата на Ботев обаче е на личен терен и от това към този момент се увери Славия. Преди две седмици Момчил Цветанов и Жан-Пиер да Силва означиха две попадения за триумф над „ белите “ с 2:0.

И през този сезон Лудогорец няма да играе в групите на Шампионска лига. „ Орлите “ изиграха два доста забавни и равностойни дуела с Олимпия Любляна и чисто и просто бяха тимът, който имаше по-малко шанс в срещите. В последна сметка обаче Лудогорец бе в ролята на любимец и може би се очакваше повече от момчетата на Ивайло Петев. Иначе първенците са с три точки след два изиграни мача в Първа лига против новаците – загуба от Крумовград с 1:3 и триумф над Етър с 5:0.

Две от разочароващите представяния до тук през сезона в Първа лига принадлежат на Локомотив София и Пирин. Все отново, двата отбора не са с нулев актив, само че несъмнено техните последователи има за какво да са разочаровани. Те обаче могат да бъдат задоволени в идния дуел, като любимец в него е домакинът от столицата.

Локомотив София започва новата акция с победа над Ботев Враца, само че даже и в този мач играчите на Стойчо Стоев не демонстрираха най-хубавото от себе си. Успехът пристигна с минималното 1:0 и то след гол от противоречива дузпа. Последва ново домакинство, само че на Локомотив Пловдив, в което бе претърпяно проваляне с 2:4. Така се стигна и до погрома от Левски с 0:6 преди седмица.

Пирин също е с две загуби до тук, като те бяха записани в първите два рунда. „ Орлетата “ не бяха беззъби в тези срещи, само че не съумяха да осъществят основаните положения против Берое и ЦСКА 1948. В последна сметка бе позволен цялостен поврат от заралии вкъщи, а „ алените “ завоюваха с класическото 3:0 в София. В предходния кръг нямаше и помен от положителните офанзиви на Пирин, като играчите на отбора не насочиха нито един прецизен удар против своя посетител Ботев Пловдив, който по знамение не си потегли с трите точки. Срещата изненадващо завърши при резултат 0:0.

Програма:

Петък

19:00 ч, Черно море - Етър 2:1

21:15 ч, Ботев Пловдив - Арда 0:2

Събота

19:00 ч, Ботев Враца - Лудогорец

21:15 ч, Локомотив София - Пирин

Неделя

18:45 ч, ЦСКА - Славия

21:15 ч, Локомотив Пловдив - Левски

Понеделник

19:00 ч, ФК ЦСКА 1948 - Хебър

21:15 ч, Берое - Крумовград. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР