Нови членове бяха приети в НФСБ на общо събрание на

...
Нови членове бяха приети в НФСБ на общо събрание на
Коментари Харесай

Градското НФСБ плътно зад лидера Симеонов

Нови членове бяха признати в НФСБ на общо заседание на градската конструкция на партията в Пловдив, на което участваха доста членове и симпатизанти на организацията. По-високата такса за синя зона бе измежду най-обсъжданите тематики. Тя се трансформира в огромен локален проблем.  Това няма да реши обстановката в центъра на града, а в композиция с безразборните поправки ще докара до утежняване на трафика и до безпорядък на придвижването в Пловдив.

Голяма част от присъстващите показаха безпокойствие от изнесените резултати от работната група за инспекция на язовирите и заплахата от безхаберието, което може да докара до бедствия. Благодарение на работата на групата и изнесените резултати от Валери Симеонов за нарушаванията и неприятното стопанисването на проблематичните обекти тези проблеми в най-скоро време ще бъдат решени.

Имаше и изявления в поддръжка на дейностите на вицепремиера Валери Симеонов по отношение на изявеното предпочитание на Политическа партия НФСБ да бъде канонизиран за светец Васил Левски.
Позицията на партията във връзка на изявленията на съветския патриарх при неговото посещаване в България също беше утвърдена и подкрепена от локалната конструкция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР