Нови четири метростанции предстои да бъдат пуснати в другия край

...
Нови четири метростанции предстои да бъдат пуснати в другия край
Коментари Харесай

Нови четири метростанции по третия лъч ще бъдат пуснати през април

Нови четири метростанции следва да бъдат пуснати в другия завършек на третия лъч на софийското метро. Това са станциите в квартал Овча купел и крайната станция в квартал „ Горна баня “. Пускането им се чака в средата на април.

А от тази събота метрото още веднъж ще доближава до метростанция " Хаджи Димитър ". Тази спирка на подземната железница беше затворена преди тъкмо два месеца, на 19 януари, когато сред нея и метростанция „ Театрална “ породи повреда. Причината, която беше посочена, са подпочвени води, които надигнаха релсите.

„ Плаща строителят. ние не плащаме нищо, ремонтът е осъществен напълно за сметка на изпълнителя. Ние около този ремонт направихме инспекция на прилежащите сектори, тъй че няма подобен сектор, където може да се случи сходно стичане на събитията, с изключение на този. Тука сме вземали ограничения, усилили сме структурата с коефициент на сигурност едно и половина. Тоест подсигурили сме, че не може да се повтори този случай “, съобщи изпълнителният шеф на „ Метрополитен “ Стоян Братоев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР