Нови четири мача от Световното първенство по футбол ще се

...
Нови четири мача от Световното първенство по футбол ще се
Коментари Харесай

Бразилия и Португалия с шанс да прекрачат преждевременно на ...

Нови четири мача от Световното състезание по футбол ще се изиграят в понеделник, 28-ми ноември. От 12:00 часа Камерун среща Сърбия в дуел от група G. В 15:00 часа стартира мачът от поток Н: Южна Корея - Гана. Три часа по-късно пък е мачът Бразилия - Швейцария (група G), а програмата за деня приключва с борбата Португалия - Уругвай (група Н) от 21:00 часа.

Камерун и Сърбия са без актив от първите си срещи. Така стадион " Ал Джануб " сигурно ще с трансформира в сцена на един доста трогателен дуел, в който изгубилите няма да имат повече шансове. Африканците в един изцяло равносилен конфликт бяха безусловно излъгани от Швейцария с минималното 0:1, имаха своите шансове, само че не съумяха да се възползват от тях.

Тимът на Сърбия стартира добре и бойко против петкратните международни първенци Бразилия, само че последователно, изключително през втората част беше тотално надигран от " селесао " и единствено гредите и чудесните намеси на Ваня Милинкович-Савич ги избавиха от разгром. Единствено травмата на Неймар помрачи положителното въодушевление на южноамериканците. Предстои да разберем дали офанзивният футболист на ПСЖ ще е възобновен за останалите мачове от груповата фаза. Дори без неговото наличие, обаче „ селесао “ продължава да е огромният любимец в Група G.

В поток Н Португалия има леко преимущество пред Уругвай след трагичното 3:2 на старта против Гана. Съперниците им в идния мач постигнали единствено реми против Южна Корея, само че това не е аргумент да бъдат подценявани. " Мореплавателите " имат своите огромни козове отпред с гладния за нови подвизи и върхове капитан Кристиано Роналдо, подпомаган ефективно от отличните си съотборници. Никак обаче няма да им е елементарно против Уругвай, който е прочут с желязната си защита водена от ветерана и капитан Диего Годин.

Програма на мачовете от Мондиал 2022 в неделя:

Група G

12:00, Камерун - Сърбия - БНТ1

18:00, Бразилия - Швейцария - БНТ1

Група Н

15:00, Южна Корея - Гана - Диема

21:00, Португалия - Уругвай - Нова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР