Нови апарати за диализа, прилагащи най-съвременния метод на лечение –

...
Нови апарати за диализа, прилагащи най-съвременния метод на лечение –
Коментари Харесай

Апарати за диализа с най-съвременния метод за лечение в Бургас

Нови апарати за диализа, прилагащи най-съвременния способ на лекуване – посредством онлайн хемодиафилтрация, към този момент действат в бургаския диализен център „ НефроЛайф “. Центърът с тях покрива на 100% международния стандарт за осъществяване на хемодиафилтрация с пред- и след- дилуция. Инвестицията е въодушевена от устрема на лечебното заведение да дава най-качествено диализно лекуване и безупречна здравна грижа.

Този способ разрешава по-добро ликвидиране на междинните молекули. Те са виновни за тежката съдова и костна увреда, инвалидизирането и ранната смъртност при пациентите на хемодиализа. Лечението е уместно за заболели в терминален етап на бъбречна непълнота, тъй като е най-близко до физиологичната функционалност на бъбреците.

Апаратите „ Фрезениус 5008 S “ са оборудвани с най-голям клас екстри, което ги прави чувствителни към най-малката смяна в положението на пациента. Те също съкратяват времето на хемодиализа с 30% и имат функционалността онлайн да наблюдават очистването на пациента.

Процедурите по този способ са безвъзмездни. За пациентите, които имат потребност, диализният център обезпечава и безвъзмезден превоз.

Съвсем скоро ще отвори и единственият по рода си в Бургас „ Център за лекуване и профилактика на бъбречно-каменната болест “ /БКБ/. Той ще се намира на територията на лечебното заведение. В него ще се реализира повсеместен метод в скрининга, профилактиката и консервативното лекуване на БКБ. Центърът ще предлага необятна гама от проучвания, обзор с ехограф от нефролог - минал профилирано образование за БКБ, план и разискване на резултатите от извършените проучвания, както и правене на общи и диетологични рекомендации в комплект с медикаментозното лекуване.

Припомняме, че диализният център, намиращ се в к-с „ Изгрев “, е първият в България, който вкара положителните практики, прилагани в Израел – един от центровете за качествено профилирано лекуване и нововъведения в света.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР