Новата звезда на корицата за списание Tatler за месец август,

...
Новата звезда на корицата за списание Tatler за месец август,
Коментари Харесай

Признанието, което направи Никола Пелц за Бруклин Бекъм

Новата звезда на корицата за списание Tatler за месец август, Никола Пелц Бекъм, споделя за кариерните битки, през които са минали тя и брачният партньор ѝ.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Англия и детайлностите от сватбата на младото семейство
Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс доста невиждами досега фрагменти

По думите ѝ в началото Бруклин се надява да стане професионален футболист като татко си Дейвид Бекъм, само че е освободен от младежкия тим на лондонския клуб Арсенал преди да навърши 16 години.

Той се занимава с фешън снимка и е модел, преди неотдавна да се появи по малкия екран, с цел да покаже своите готварски умения. Но брачната половинка на Бруклин споделя, че нито едно от предходните му инициативи не е било " неговото ", а брачният партньор ѝ се е чувствал " под напън да зарадва хората с кариерата си, която обаче по никакъв начин не е харесвал. "

По време на пандемията Бруклин започва Cookin` with Brooklyn, шоу на Фейсбук Watch, в което той споделя своите завършения в кухнята. Никола има вяра, че това е неговото предопределение. " Спокойно мога да кажа, че когато Бруклин е в кухнята, той е в парадайса ", споделя тя. " Още от началото на пандемията всичко, за което той искаше да приказва, е готвене. Тъкмо бях почнала да го фотографирам един ден, когато му споделих: " Това е, което обичаш. "

Никола също разкрива за околните връзки на Бруклин с татко й, признавайки, че брачният партньор ѝ постоянно се обажда на тъста си за съвет. " Бруклин навлиза в доста вълнуващи моменти с предаванията си и в действителност е доста сладостен и разчувствуван. Гледам го по какъв начин се обажда на татко ми и споделя: " Какво мислиш за това? " Обичам да го виждам по какъв начин се учи от татко ми ", споделя новата госпожа Бекъм пред изданието.

В изявлението Никола Пелц споделя и за възходите и паденията в кариерата си. След като се влюбва в проучването на драма в учебно заведение, тя декларира на родителите си, че желае да се занимава с актьорско майсторство. На което те дават отговор: " Единственият метод да те подкрепим е, в случай че не позволиш на отхвърлянето да те разстрои. "

След това Никола получава първата си роля в Blackbird - дребна пиеса отвън Бродуей. Оттогава тя взе участие в " Трансформърс: Ера на изтребване " през 2014 година и в хорър сериала Bates Motel.

Въпреки че продължава да обича актьорската си кариера, Никола споделя, че отхвърлянето е непрекъснато събитие.

" Чувала съм " не " милион и веднъж ", признава госпожа Бекъм. " Издигнах такава стена до всеки неуспех, че някак се трансфорах в робот, който беше като: " Добре, това е не, не преставам напред! " [...] Не е елементарно, само че би трябвало да пожелаеш най-хубавото на другия човек, който получава ролята. Винаги усещам, че това, което би трябвало да бъде твое, ще пристигна при теб. "

В момента Никола работи по Lola James, идна драма, която тя написа, режисира и взе участие в основната роля.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Англия и детайлностите от сватбата на младото семейство
Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс доста невиждами досега фрагменти

След годежа на Никола и Бруклин през юли 2020 година, двойката подписа брак през април тази година по време на елегантна гала в Палм Бийч, Флорида. Наред със фамилията на Бекъм и Пелц, описът с посетители включваше доста имена на звезди, в това число Мел Си, Серина и Винъс Уилямс, Джордана Брюстър, Гордън Рамзи и Ева Лонгория, както и Марк Антъни и Дейвид Блейн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР