Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във

...
Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във
Коментари Харесай

Цитиридис не крие за ласки с мъже - slava.bg

Новата звезда на Би Ти Ви Николаос Цитиридис разкри във вечерното си шоу, че хакери са го изнудвали да заплати откуп от 2000 $, с цел да не излъчат неговото домашно порно. На посетители на 26-годишния грък бяха журналистът Георги Милков и младата влогърка Поли Недкова, която зачекна тематиката за хакерите. Това докара до смайващи самопризнания от страна на Цитиридис.

„ Аз преди месец някъде получих доста стресиращ имейл. Някакъв пичага ми беше писал, а имейлът беше в досието със спам. Беше написал, че разполага с мое видео, в което си правя работата самичък. Демек, мастурбирам. И сподели: „ Имаш доста забавен усет!” Истината е, че аз в действителност имам забавен усет и се тормозих от тази истина, която той сподели.

Каза, че ще го пусне в интернет, в случай че не му дам откуп от 2000 $. И си крещя на акъла: „ Хубаво, ще го пусне. Кой ще го гледа?!” Това е гадно да го гледаш. 2000 $ да дам?!”, описа Цитиридис, за който от дълго време циркулира мълвата, че има ексцентрични желания в леглото.

За персоналния живот на Николаос се знае прекомерно малко, а той постоянно се майтапи със сексуалността си в ефир, за която не се знае съвсем нищо. Още в едно от първите издания на „ Шоуто на Николаос Цитиридис” екипът бе решил да вдигне рейтинга на предаването, канейки за посетител чалга кралят Азис.

„ Аз съм виждал твои голи фотоси. Ти си ми изпращал голи снимки”, изцепи се изпълнителят на „ Напипай го”, макар че стана ясно, че се майтапи. Няколко излъчвания по-късно Цитиридис отговори на въпроса дали харесва момчета, показвайки, че не счита да заплаща налог публично мнение. „ Първо, няма неприятно в това да се харесват момчета.

Аз съм се целувал с момчета в миналото, без да желая... Не, не беше без да желая. С Пешо. Поздрави на Пешо, той живее в Лондон сега. Утре ще бъде суперяко във вестниците, нямам самообладание. Но това е същинска история”, призна водещият.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР