Новата власт има около 15% представителност спрямо всики българи с

...
Новата власт има около 15% представителност спрямо всики българи с
Коментари Харесай

Срам е Просто Киро, Тошко Африкански и секретарката на Христо Иванов да пипат Конституцията

Новата власт има към 15% представителност по отношение на всики българи с изборно право.

Тоест, представителността й е оскъдна.

Така ще е, до момента в който гласуваме с отхвърлените от белия свят машини.

Да, само че в този момент ръководещото „ болшинство “ се е юрнало да трансформира Конституцията, с цел да могат олигарси като Иво Прокопиев и Васил Божков да вземат главата на непослушния основен прокурор и подменят Висшия правосъден съвет с по-удобен.

Кой ще пренаписва Конституцията? Просто Киро, който я прегази, подписвайки документ с погрешно наличие? Тошко Африкански? Секретарката на Христо Иванов, инсталирана за правосъден министър с една единствена фиксация – Иван Гешев? Ликвидаторката на „ Техноимпекс “ Корнелия Нинова и ченгетата в президентството?
свързани новини142336преди 12 часа241919на 30.01.2022
Единственият честен прийом за рестарт на страната са избори за Велико национално заседание, което да одобри нова Конституция. Само тогава сходна мярка ще има легитимност, законово и морално съображение.

Другото е тирания на престъпното малцинство.

ГЕРБ няма място в специфична комисия за „ промени “ в Конституцията. Тези промени обслужват мафията на капиталци и черепите. Вместо да съучастват в сходно закононарушение, вместо да не престават с безспорните тъпотии за „ конструктивизма “, хората на Борисов би трябвало да тръгнат на договаряния с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за унищожаване на наложителния машинен избор. И да побързат с внасяне на избор на съмнение към кабинета на провалените кирета.

Иначе цунамито, което се надига измежду смачкания от ценовия потрес и изолацията народ, ще опустоши и тях. Целия политически сговор ще опустоши, тъй като целите и на ръководещи, и на съпротива са прекомерно надалеч от болките и непосредствените потребности на елементарните хора. А тези болки нямат общо с абстракциите „ правосъдна промяна “, „ Северна Македония в Европейски Съюз “ или „ нови бази и войски на НАТО в България и Черно море “…
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР