Новата вълна на разпространение на ковид в света вече започна..

...
Новата вълна на разпространение на ковид в света вече започна..
Коментари Харесай

Pfizer: Започва нова вълна на пандемията

Новата вълна на разпространяване на коронавирус в света към този момент стартира.. Това съобщи основният изпълнителен шеф на компания Pfizer Алберт Бурла в изявление за вестник „ The Jerusalem Post “.

По отношение на възможни рекомендации за слагане на пета доза ваксина против ковид Бурла показа, че се отнася доста деликатно към спазването на рекомендациите във всяка една страна, защото всяка страна си има характерни характерности и хора, които дават отговор за обстановката и знаят какво тъкмо би трябвало да се направи.

„ Налице е нова вълна от пандемията. Смятам, че не всички са си сложили четвърта доза ваксина, а към този момент имаме варианта Омикрон, който се управлява доста по-трудно. Ваксината понижава вероятността от хоспитализация или гибел от коронавирус “, означи той.

Главният изпълнителен шеф на Pfizer призна, че " по света има огромен напън за връщане на хората към нормалния метод на живот ".

" Но има аргументи, заради които можем да го създадем в този момент. Има доста огромен % имунизирани хора и ние разполагаме с способи за лекуване. В момента има перорални медикаменти, които доста понижават вероятността от съществено протичане на болестта. Смятам, че с всички медицински способи, които имаме, хората могат да живеят живота си ", заключи Алберт Бурла. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР