Новата участничка в британското риалити Остров на любовта Зара Макдермот

...
Новата участничка в британското риалити Остров на любовта Зара Макдермот
Коментари Харесай

Млада супер секси служителка на Просветата едва влезе в риалити и веднага ѝ отмъстиха с порно

Новата участничка в английското риалити " Остров на любовта " Зара Макдермот стана жертва на порно възмездие. На разположение на в. " Сън " се оказаха нейни голи фотоси и видеа, които неизвестен човек е разпратил посредством WhatsApp.

Източници на изданието, близки до фамилията на момичето, настояват, че родителите ѝ " са шокирани и разочаровани " от това, което са видели. Съобщенията са почнали да пълнят мрежата незабавно, откакто щерка им почнала присъединяване си в " Остров на любовта ".

 Родители Зары шокированы и разочарованы поведением дочери после того, что увидели

Момичето работи в департамента за обучение към министерството на образованието. Когато тя бе показана в шоуто, тя съобщи, че е уведомила министъра за своето присъединяване в плана и има намерение да се управлява по време на престоя си в него от разпоредбите и правилата на държавното управление.

 Девушка работает помощником в правительстве при министре Дэмиане Хайндсе
" Мисля, че хората не схващат доста добре в какво се състои моята работа, а тя е доста разнообразна... Мога да бъда доста сериозна, само че също и радостна и енергична ", споделя Зара.

 Девушка заявила, что намерена транслировать на шоу ценности британского правительства...

От департамента за обучение на английското държавно управление опровергаха думите на Зара.
" Тя съобщи, че си взима отпуска, с цел да работи в малкия екран, само че не е предоставила детайлности... Тя би трябвало доста да внимава, с цел да не бъде уволнена, въпреки всичко при нас би трябвало да се съблюдават избрани правила на държание ", обявиха от там.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР