Новата Toyota GR86 идва на пазара и новото японско спортно

...
Новата Toyota GR86 идва на пазара и новото японско спортно
Коментари Харесай

Toyota GR86 идва в три варианта

Новата Toyota GR86 идва на пазара и новото японско спортно купе към този момент може да бъде поръчано от търговците на дребно на цени от 33 990 евро. Клиентите могат да избират сред три разновидността, като даже началният модел разполага с богато общоприетоо съоръжение и занимателен за шофиране 2,4-литров, четирицилиндров, бензинов боксер мотор.

Третият самостоятелен сериен модел от марката Toyota Gazoo Racing се счита за " последният по рода си ", тъй като Toyota GR86 резервира класическото оформление на състезателен автомобил с челен мотор и задно задвижване.

С работен размер от 2,4 литра, бензиновият мотор развива мощ от 172 кВт/234 к.с. и предлага 250 Нютонметра оптимален въртящ миг, който е разполагаем при 3700/мин. Спортното купе форсира от нула до 100 км/ч за 6,3 секунди (6,9 секунди с автоматизирана скоростна кутия) – и затова е с повече от секунда по-бързо от своя предходник Toyota GT86.

Видео:

Базовата версия GR86 Pure бележи предлага L-образни LED фарове, 17-инчови алуминиеви джанти, спортни седалки и кожен волан с логото на GR. Тези, които изберат междинното равнище на съоръжение (от 36 100 евро), получават отчасти кожени седалки и отопление на седалките за лидера и пасажера начело.

Топ моделът е с автоматик (от 38 880 евро) и предлага шестстепенна подредена автоматизирана скоростна кутия и лостчета за промяна на предавките на кормилото. Изчерпателен пакет от разнообразни асистиращи системи подсигурява високата сигурност при ръководство на колата.

Производството на Toyota GR86 ще стартира през май 2022 година и е лимитирано до две години. Доставката на първите коли ще стартира през лятото на 2022 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР