Новата театрална комедия Неделя сутрин“ беше посрещната с много смях

...
Новата театрална комедия Неделя сутрин“ беше посрещната с много смях
Коментари Харесай

Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller се събудиха“ в Неделя сутрин“

Новата театрална комедия „ Неделя заран “ беше посрещната с доста смях и овации от публиката в „ Théatro оттук канала “ на премиерата в София в сряда вечерта. Продължението на сполучливия авторски театър „ Петък вечер “ още веднъж е с присъединяване на Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, режисьор е Ивайло Ненов, а създател – Ваня Георгиева.



В продължение на два часа публиката се забавлява с четиримата артисти и бийтбокс мастъра, които хитро прескочиха съботния ден и се трансферираха в спокойните води на неделята. Където обаче не всичко се разви съгласно упованията на героите за един предан на обичаните им занимания ден.

Освен актьорска игра, феновете видяха доста танци и хореографии, а цялото деяние беше озвучавано онлайн от Skiller.



Подобно на първата част на комедията, актьорите още веднъж влизат в разнообразни функции, които пресъздават комични случки, свързващи прекарванията от петък вечерта с неделното събуждане. И се пробват да си отговорят на поредност въпроси.

Кога стартира неделя сутринта? С последния коктейл и финалния пристъп в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят принудително в мозъка? Защо пропущаме съботния следобяд и имаме ли въобще късмет да го изживеем?

Как ще приключи неделният ден се познава още от сутринта. Единствената заран, която е способна да роди фантазия и минути по-късно да я срине със земята.



Сценографията е на Мирела Василева, а хореографията – на Александър Манджуков. Автор на музиката и цялото озвучаване е Александър Деянов-Skiller. Продуцент на постановката е Artvent.

Продължението на „ Петък вечер “ идва разумно след триумфа на авторския театър, който за малко повече от година към този момент е игран над 50 пъти. След София „ Неделя заран “ ще бъде с министър председатели и в други градове от страната.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР